MURAT ZAROĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

3 Eylül 1984 yılında Hatay´ın Reyhanlı ilçesinde doğdum. İlkokul ve ortaokul eğitimimi Reyhanlı da ortaöğrenimimi ise İstanbul Bahçelievler Erkan Avcı Endüstri Meslek Lisesinde tamamladım. Muğla Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Mobilya ve Dekorasyon Öğretmenliği bölümünden 2008 yılında, Anadolu Üniversitesi Adalet bölümünden ise 2017 yılında mezun oldum.

2010 yılı Eylül ayında İzmir ili Karşıyaka ilçesi Karşıyaka Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okuluna öğretmen olarak atandım. İller arası atamayla Hatay ili Antakya ilçesi Ekinci Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okuluna 2015 yılında tayinim çıktı. Yedi yıl özel eğitim tecrübesinden sonra 2017 yılı Eylül ayında Reyhanlı Sevgi Fazıl Karaçadır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandım. Daha sonra Reyhanlı Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildim. Aynı okulda Temmuz 2018 den beri Müdür Vekilliği görevini sürdürmekteyim.